میخکاین ماده باعث افزایش سرعت متابولیسم میشود
و به بدن کمک میکند تا کالری بیشتری را بسوزاند. میخک قند خون را کنترل میکند.
فنولهای بسیار قوی که در روغن میخک وجود دارند، باعث تنظیم انسولین بعد از وعده غذایی میشوند؛
در نتیجه این عمل، اشتها و قند خون بعد از وعده غذایی کنترل میشود.
فلفل سیاه
ماده موجود در فلفل سیاه که طعم تندی به آن میدهد
پیپرین نام دارد و به بدن کمک میکند تا کالری بیشتری را در طی فرآیندهای گرمازایی
بسوزاند. پیپرین باعث میشود که مواد غذایی به صورت موثرتری سوزانده شوند.
فلفل هندی
دی هیدروکاپسیات ترکیبی است که در فلفل
تند هندی وجود دارد و توانایی بدن برای سوزاندن چربیها را افزایش میدهد. فلفل
هندی با مصرف سه بار در روز اثرات کاهش وزن خود را به خوبی القا میکند.
دارچین
برای کنترل قند خون و سطح انسولین میتوانید
از دارچین استفاده نمایید.
دارچین از دیابت جلوگیری میکند و اشتها را کنترل مینماید.
سیر
اضافه کردن سیر تازه یا پودر سیر به
غذاها کمک میکند تا متابولیسم کربوهیدراتها و چربیها به گونه موثرتری صورت
گیرند. ا.ابنعلی
۹۴/۰۳/۰۲
۰
۰
مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) -شهرستان نجف آباد