چه بخوریم و نخوریم و چگونه زندگی کنیم که دچار سرطان نشویم ؟ هم اکنون در بین بیماریها ٬ سرطان از لحاظ منتهی شدن به مرگ در رتبه سوم قرار دارد . تغذیه یکی از عوامل بسیار موثر بلکه علت اصلی در ابتلا به سرطان های مختلف است یقینا غذای مردم ایرانی غذایی نیست که پنجاه سال قبل مصرف می کردند . الان نوع تغذیه٬ نحوه طبخ غذاها و ظروفی که استفاده می شود ٬ بسیار متفاوت است . v      نسبت به ظروف غذا باید توجهی ویژه داشته باشیم . در تمام دنیا ٬ حداقل پنج ضرر  طبخ غذا در ظروف آلومینیومی مورد قبول قرار گرفته است ؛ بنابراین باید از پختن غذا در آنها پرهیز شود . پوکی استخوان ٬ کاهش گلبولهای قرمز ٬ اثرگذاری روی کبد و کلیه را می توان به عنوان برخی زیان های ظروف آلومینیومی مطرح کرد .باید از ظروفی که طبخ غذا در آن ها توصیه شده است مثل ظروف سفالی ٬ سنگی  ومسی استفاده شود .   v      پلیمرهایی گیاهی که در قالب ظروف یکبار مصرف ارائه می شود ٬ به هیچ وجه قابل اعتماد نیست مخصوصا اگر مواد غذایی با گرمای بالای پنجاه درجه سانتی گراد داخل آنها ریخته شود ٬ سرطان زا خواهند بود .   v      آب نیز اهمیت زیادی در مصونیت از سرطان دارد . باید سعی شود اولا حتی الامکان با تهیه دستگاههای تصفیه آب ٬کلر آب را قبل از استفاده از آن بگیریم و چنانچه این امکان وجود نداشت ٬ آبی را که از شیر می آید بلافاصله استفاده نکنیم و اجازه بدهیم گاز کلر آن متصاعد شود و سپس مصرف کنیم .   v      استفاده از میوه جات و سیفی جات طبیعی بسیار توصیه می شود به این ترتیب کسانی که برایشان مقدور است ٬ باید از این قبیل مواد غذایی که فاقد عوارض موجود در کودهای شیمیایی هستند٬ استفاده کنند .   v      توصیه دیگر استفاده از خرماست . از برکت استفاده مدام خرماست که آمار سرطان در بین مردم کشورهای عربی تقریبا صفر است . جالب اینجاست که بشر تا حالا نتوانسته است به خرما مواد شیمیایی انتقال بدهد ٬ چون ریشه درخت آن 30 متر در زمین است و میوه اش هم چند متر بالای زمین.   v      مواد غذایی مورد سفارش معصومین(ع) نظیر عسل ٬ پیاز ٬ خیار و آنتی اکسیدان ها باید در برنامه غذایی ما به طور مداوم قرار داشته باشد .                                                                                                                                        ادامه دارد ....