مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و مصرف آن از بروز پیری، چروک صورت و ابتلای فرد به انواع سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.

 مویز نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه یکی ازسالمترین انواع کشمش است با توجه به ارزش تغذیه ای بالای آن منبع غنی ازویتامین Cاست که برای افزایش  جذب آهن مفید است.  همچنین
ازسیستم ایمنی بدن برای مبارزه با بیماریهای شایع مانندسرما خوردگی،آنفولانزا وعفونت. همچنینبرای چشم، سلامت قلب و عروق و بسیاری  عوامل دیگر خوبست.                                                        
به تمام افراد به خصوص زنان توصیه می‌شود در تابستان روزانه حداقل 20 عدد انگور سیاه درشت و دانه‌دار مصرف کنند و در زمستان به دلیل محدودیت دسترسی به این میوه، مویز درشت و هسته‌دار را به همین تعداد مورد استفاده قرار دهند.                                

در بدن انسان واکنش‌های ناخواسته و خطرناک رخ می‌دهد که منجر به اکسیداسیون غیرعادی در بدن می‌شود و در نهایت باعث بروز پیری، سرطان و … در افراد می‌شود بنابراین مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان از قبیل سبزی، میوه، انگور سیاه، مویز و… می‌‌تواند از بروز این عوارض و بیماری‌ها در انسان جلوگیری کند اما افراد باید توجه داشته باشند هر کدام از این مواد غذایی باید تحت نظر متخصص تغذیه و به مقدار لازم مصرف شود.

به افراد توصیه می‌شود میوه و سبزیجات رنگی‌تر و تیره را مورد استفاده قرار دهند زیرا هر چه رنگ میوه تیره‌تر باشد خاصیت آنتی اکسیدان آن بیشتر خواهد بود.

یاحسین