اینها را نخورید ها:
- تند غذا خوردن ( موجب ایجاد لک های صورت در مادر و فرزند)
- غذاهای مانده رنگ بچه را تیره می کند.
- فلفل و ادویه های تند مانند خردل، دارچین، نعناع به صورت زیاد
- خیارشور، سوسیس و کالباس، انواع سس ها
- نوشابه، کنسرو ها، چای و قهوه، سرکه
- مصرف زیاد گوجه فرنگی (سبب ناقص الخلقه شدن می شود)
- مصرف زیاد سیب زمینی
- مصرف زیاد نمک (بخصوص در سه ماه آخر )
و بطورکلی زن باردار از مصرف غذاهای آماده و به خصوص غذاهایی که مواد نگهدارنده دارد، باید جلوگیری کند.
این موارد هم کم مصرف شوند:
زعفران، جعفری، غوره، آبغوره، مارچوبه، انسیون، زیره و دارچین
20 نکته طلائی در داشتن فرزندی زیبا:
1.  خوردن انار شیرین فرزند را نیکو و زیبا می کند.
2.  مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه بر اینکه زن را ازویار خوردن خاک، مهر، زغال و برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی هم در زیبایی نوزاد دارد.
3.  خوردن گلابی توسط پدر، سبب زیبایی فرزند می شود و مایه قوت قلب، پاکی معده، صفای دل، دلیری و زیبایی بچه می شود.همچنین گلابی خوردن مادر فرزند را نیکو ، زیبا و خوش خلق می کند.
گلابی قلب را جلا می دهد و دردهای درون را به اذن حق شفا می بخشد.
گلابی دارای ویتامین ب۱ ، ب۲ ، ب۶ ، ث ، منیزیوم و فسفر است.
در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده : ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد. همچنین روایت شده است که پیامبر (ع) گلابی اش را تکه کرد و به جعفر بن ابی طلالب داد و به او فرمود : بخور ! همانا گلابی رنگ را جلا می دهد و فرزند را نیکو می گرداند.
ادامه دارد ...
ا.ابن علی