نعناع: طی تحقیقی که در سال 2009 منتشر گردید بوییدن نعناع باعث کاهش اشتها میشود. در این مطالعه افراد برای مدت یک هفته نعناع را میبوییدند. این افراد در این مدت کالری کمتری به نسبت گروه کنترل مصرف میکردند.
چند چربی سوز دیگر
جعفری: جعفری گلوکز موجود در خون را کاهش میدهد؛ در نتیجه اشتها را کنترل میکند و فرآیند چربی سوزی را تسهیل مینماید.
مصرف مواد غذایی تند و گرم میتواند متابولیسم را افزایش دهد و به افراد کمک کند تا مقدار بیشتری چربی را در مدت زمان کوتاهی بسوزانند. غذاهای بسیار تند میزان متابولیسم را تا 30 دقیقه بعد صرف غذا به اندازه 20 درصد افزایش میدهند
هل: هل گیاهی است که قند خون را کنترل میکند و وضعیت انسولین را بهبود میبخشد. همچنین سطح LDL را کاهش میدهد.
جینسنگ: در بسیاری از مطالعات صورت گرفته بر روی حیوانات، جینسنگ باعث لاغری شده است. زیرا جذب چربی از رژیمهای پرچرب را کاهش میدهد.
زردچوبه: یکی از علل چاقی التهاب است. تحقیقات نشان میدهد که زردچوبه برای کاهش التهاب موثر می باشد.
گشنیز: گشنیز عملکردهای متابولیک را سرعت میبخشد و در تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات باعث کاهش وزن میشود.
زیره: زیره وقتی با سایر گیاهان چربی سوز مصرف شود باعث افزایش اثرات چربیسوزی آنها میگردد.
زنجبیل: زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل اشتهای شما را کاهش میدهد.
سخن آخر:
این گیاهان دارویی را به برنامه غذایی خود وارد کنید. مثلا میتوانید در تهیه سس سالاد، در ترکیب ساندویچها، در طعمدار کردن ماهی و مرغ، سوپها، به صورت دمنوش و ... از آنها استفاده نمایید.
ذکر این نکته ضروری است که مصرف هیچ یک از این مواد به تنهایی منجر به لاغری و چربی سوزی نمیشود و لزوم رعایت برنامه غذایی کم کالری و فعالیت بدنی اهمیت دارد.